Nästa spelning:10 juni 19.00

Brännö Värdshus

Gäst: Ulrik Munther

Biljetter 180 kr

på Pusterviks biljetter, Ticnet

och Brännö Handel


mcv

 

                     

                            Aktuellt


OBS! NY HEMSIDA ÄR PÅ GÅNG, SÅ UPPDATERINGARNA HÄR ÄR BEGRÄNSADE


Vår enda sommarspelning är lördag 10 juni på Brännö Värdshus. Gäst denna gång är Ulrik Munther.

Biljetter kan köpas på Pusterviks biljetter och Brännö Handel. Biljetterna kostar 180 kr . Bord kan bokas på tel 031970478


Vi planerar hösten men i dagsläget är inga speldatum klara, vi återkommer.Nu är den klar, vår nya CD “Välkommen Hem”


“En göteborsk pärla, men finkulturella stockholmare bör nog hålla sig borta från dessa grå tinningarnas Håkan Hellström.” skrev musiktidningen Lira i sin recension. Kul formulering, men visst spelar vi gärna även för stockholmare :)

Vi ha haft releasekonsert på Pustervik inför en fantastisk publik som fick trängas rejält!


6-7 januari besökte vi Örebro och “Folk at heart”. 400 musiker  träffades på Scandic Hotel för totalt över 200 konserter. Många arrangörer var också där och självklart en stor publik, lördagskvällen var slutsåld. Vi gjorde totalt fem konserter och det är ingen överdrift att säga att vi satte avtryck. Läs Nerikes Allehandas recension nedan.


I övrigt så planerar vi våren och kommer fortlöpande att uppdatera er om var och när vi spelar.


Vi hörs!


För fortlöpande info besök gärna vår fb-sida


Nerikes Allehanda lörd 6/1:

“Kvällens svängigaste band var majornas 3dje Rote med sin cajunkryddade folkmusik.”


Nerikes Allehanda månd 8/1:

 Jag kunde sedan inte undvika att uppleva Göteborgsbandet Majornas 3dje Rote ännu en gång efter kvintettens uppfriskande uppträdande på fredagskvällen. Som sista grupp på Elvy-scenen fick de nästan gränslös speltid för att presentera sin personliga form av folkmusik där texterna är lika viktiga som melodierna. Men tillsammans med underbart underhållande mellansnack var allt lika viktigt för att göra bandets framträdande till en oförglömlig upplevelse.
   Med dragspel och fiol längst fram är folkmusiken det centrala i gruppens sound. Med en repertoar från tre album, som är långtifrån lika underhållande på skiva som på en levande scen, fanns det många toppar och åtskilliga ögonblick till allsång. "Kan du härma en rödgad ål" sjöng publiken ikapp med bandet och det var nästan omöjligt att inte sjunga med i den bittra sången "Jag kommer aldrig ur det här förrän jag dör". Fantastisk underhållning.